LIIKKUJAN APTEEKKI

Apteekkimme on mukana Liikkujan Apteekki -hankkeessa. Tämä hanke on osa valtakunnallista Kunnossa Kaiken Ikää (KKI)-ohjelmaa ja toteutetaan yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton, Hengitysliitto Helin ja Suomen Liikunta ja Urheilu ry (SLU) kanssa.

Hankkeen tavoitteena on lisätä apteekkien valmiuksia liikuntaneuvonnan tarjoamisessa ja liikkumaan kannustamisessa. Lisäksi tavoitteena on vahvistaa henkilökunnan tietotaitoa liikunnan merkityksestä, liikuntaan liittyvistä työkaluista ja paikkakunnan liikuntapalveluista, joiden pariin asiakkaita voi ohjata

Liikunnalla on tärkeä osa sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa. Sen vuoksi haluamme auttaa asiakkaita löytämään sopiva liikuntatapa ja liikunnan ilo.

Ohessa linkit Vetelin kunnan liikuntapalveluihin, sekä Vetelin Urheilijoiden ja Vetelin naisvoimistelijoiden sivuilleTerveyskirjaston sivuilta (esimerkiksi hakusanalla Liikunta) löydät myös suuntaa antavia ohjeita liikunnan käytöstä terveyden ja toimintakyvyn edistämisessä ja sairauksien ehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa.