KOSMETIIKKA

Meiltä löydät seuraavat suositut apteekkikosmetiikkasarjat.

Tilaamme myös erikoistuotteita ja muiden apteekista saatavien kosmetiikkasarjojen tuotteita veloituksetta asiakkaiden tarpeiden mukaan

Vichy

Vichy on laadukas ranskalainen tuotesarja, jonka löydät vain apteekista. Tuotteiden tehokkaat ainesosat on valittu kliinisten testien perusteella ja niiden kehittelyssä käytetään apuna viimeisintä teknologiaa. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja ne on testattu myös herkälle iholle sopiviksi ihotautilääkäreiden valvonnassa. Kaikki Vichy-tuotteet sisältävät Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Sen sisältämät iholle tärkeät mineraalit rauhoittavat ja vahvistavat ihoa sekä auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja ja sitoutuu toiminnassaan ekologisen jalanjäljen pienentämiseen.

Vichyn tuotesarjan sivuille.

Favora

Suomalainen Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden. Sarja sopii koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille. Myös ympäristöystävällisyys huomioidaan tuotteen koko elinkaaressa: valmistusprosessit rasittavat luontoa mahdollisimman vähän ja kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä.

Tutustu tuotteisiin Favoran sivuilla.

ACO

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä. Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu huolellisesti tarkoilla tutkimuksilla ja turvallisuusdokumentoinnilla, ja ne on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ylellisiä ihonhoitotuotteita.

Lisätietoa ACO:n sivuilta.

Louis Widmer

Korkea laatu, paras mahdollinen tehokkuus ja optimaalinen siedettävyys – Louis Widmerin alkuperäinen motto ja filosofia ovat osoittautuneet oikeaksi kuluneena 50 vuotena. Louis Widmerin tuotteissa ei ole vielä koskaan sitten perustamisvuotensa 1960 ilmennyt merkittäviä sivuvaikutuksia. Jokaiselle ihotyypille löytyy omat tuotteensa ja optimaalisen siedettävyyden takaamiseksi lähes kaikkia tuotteita on saatavana miedosti hajustettuna tai hajusteettomana.Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä aineita, eikä niiden testaamisessa käytetä eläinkokeita.

Louis Widmer -ihonhoitotuotteiden sivut.